Veelgestelde vragen

Wanneer mag ik beginnen met autorijlessen?

Sinds 1 november 2011 is het mogelijk om vanaf 16,5 jaar rijlessen te volgen. Op je 17e mag je je praktijkexamen doen, mits je na 1 november 2011 zeventien bent geworden.

Moet ik in het bezit zijn van een theoriecertificaat om te kunnen beginnen met autorijlessen?

Je hoeft voor het volgen van autorijlessen niet in het bezit te zijn van een theoriecertificaat. Dit is pas nodig bij het afleggen van je praktijkexamen of tussentijdse toets. We raden het wel aan om zo snel mogelijk je theorie-examen te halen! Het zorgt ervoor dat je bewuster de weg opgaat en mogelijk sneller dingen oppakt!

Hoelang duurt een rijles?

Een rijles bij Succes Mimpen duurt 60 minuten.

Hoelang van te voren moet ik mijn rijles annuleren?

Een rijles moet 24 uur van te voren geannuleerd worden.

Wat is een proefexamen/tussentijdse toets?

Een tussentijdse toets (TTT) of proefexamen is een toets die door een examinator van het Centraal Bureau Rijvaardigheid (CBR) wordt afgenomen. Dit proefexamen wordt op dezelfde manier afgenomen als een echt praktijkexamen. Zo weet je waar je aan toe bent tijdens je echte examen. Als je het proefexamen met succes aflegt dan krijg je vrijstellingen tijdens je echte examen voor je speciale verrichtingen (inparkeren, stopopdracht etc.) 

Wanneer mag ik praktijkexamen doen?

Je mag sinds 1 november 2011 examen doen vanaf 17 jaar, wanneer jouw instructeur denkt dat je er klaar voor bent. Je bent klaar voor je examen als je alle speciale verrichtingen vlekkeloos kunt doen en wanneer je bewust en veilig kunt rijden in het verkeer. 

Hoe geef ik me op voor een praktijkexamen?

Dat regelt je instructeur voor je.

Wat moet ik meenemen voor mijn praktijkexamen?

Voor je praktijkexamen moet je verschillende dingen meenemen. Een geldig identiteitsbewijs, je ingevulde formulier Zelfreflectie (dit bespreekt je instructeur met je), eventueel je adviesformulier van je tussentijdse toets/proefexamen, je theorie-examenbewijs, je reserveringsbevestiging en een geschikt motorvoertuig. Wij zorgen voor het laatste. 

Hoe machtig ik mijn rijschool?

Machtiging van je rijschool doe je door middel van jouw DigiD. Je kunt DigiD aanmaken op www.digid.nl. Als je deze hebt geactiveerd, kun je op www.mijn.cbr.nl je rijschool machtigen.

Hoe kan ik me aanmelden?

Je kunt je via de menuknop ‘ Aanmelden’ bij Succes Mimpen aanmelden. Heb je nog vragen, dan kun je altijd bellen naar: 0182-613340 of mailen naar:  info@succes-mimpen.nl

Kan ik in het weekend en ’s avonds lessen?

Je kunt bij Succes Mimpen ook ’s avonds of in het weekend lessen. We raden het je wel af om alleen maar ’s avonds te lessen, omdat het dan simpelweg minder druk is op de weg.

Is er een wachttijd voor autorijlessen bij Succes Mimpen?

Waar een wil is, is een weg. Je kunt beginnen wanneer jij dat wilt. In overleg kun je zelfs direct met een spoedcursus beginnen. 

Ik heb nog nooit auto gereden. Hoeveel rijlessen heb ik nodig?

Het is van te voren niet mogelijk om te zeggen hoeveel rijlessen iemand nodig heeft. Dan hangt af van je vaardigheid, je leeftijd en of je eerdere rijervaringen hebt gehad met gemotoriseerde voertuigen. Meestal kan je instructeur je na een aantal lessen een goede indicatie geven. 

Ervaringen

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellen.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Ons Startpakket voor de auto praktijkopleiding

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

We hebben een dagcursus Bromfiets theorie incl. boek, hierna ben je klaar voor het CBR examen!

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
Telefonisch bereikbaar:
Ma-Vr      08:30 -18:00
Zaterdag 08:30 -14:00
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco