Theorie

Wat leuk, je hebt besloten om te starten met een rij-opleiding! Theorie maakt een essentieel deel uit van deze opleiding. Wat is je plaats op de weg? Wat betekenen die verkeersborden en welke consequenties hebben ze voor jou als weggebruiker? Hoe ga je om met voorrangsregels en hoe herken- en reageer je op een gevaarlijke situatie? Allemaal zaken die je straks, tijdens je praktijklessen, zal tegenkomen. Een goede basis is belangrijk en daar staan we bij Succes - Mimpen ook voor. Daarom verzorgen wij voor onderstaande categorieën gedegen theoriecursussen waarbij je op een gestructureerde wijze de lesstof uitgelegd krijgt en wordt voorbereid op je theorie-examen.

Theoriecursus

Onze theoriecursus voor de categorie B (auto) en A (motor) bestaat uit 3 lessen die over een periode van 3 weken 1 keer per week plaatsvinden (dag en tijd afhankelijk van de categorie). Neem je het theoriepakket af kun je aan het eind van de laatste week ook direct je proefexamen doen. Je bent dan dus binnen 3 weken klaar voor je theorie-examen bij het CBR.

Voor de categorie AM (bromfiets) organiseren we een dagcursus van 5 uur. Deze vindt plaats op de eerste zaterdag van de maand (ochtend) en de derde zaterdag van de maand (middag) zo is er altijd een cursus die aansluit bij je andere activiteiten. Aan het einde van de cursus sluit je af met een proefexamen. Je bent dan binnen een dag in principe klaar voor het CBR-examen.

Privé-les

Werkt klassikaal les volgen voor jou niet zo goed of heb je om andere redenen behoefte aan een meer gerichte begeleiding? Ook dat kan. Wij bieden privé-lessen waarbij je in je eigen tempo en met volledig gerichte aandacht de les kunt volgen. Afhankelijk van jouw behoeftes en mogelijkheden is dit één op één of met hooguit één mede-cursist.

Proefexamen

Hoe je de theorie ook tot je neemt, uiteindelijk zal je kennis worden getoetst door het CBR middels het theorie-examen. Succes- Mimpen biedt iedere 3e en 4e zaterdag van de maand een proefexamen aan. Ideaal om vlak voor je CBR-examen nog even te toetsen of je de stof voldoende beheerst of je eventuele zenuwen wellicht zelfs wat te verminderen omdat je een beter beeld hebt van wat je kunt verwachten. Heb je een theoriepakket afgenomen sluit je de theoriecursus altijd af met een proefexamen. 

Theorieboek

Alles begint met het theorieboek. Deze zijn bij ons verkrijgbaar. Informeer bij je instructeur of vraag hem aan, direct bij je inschrijving voor één van de cursus mogelijkheden.


Inschrijven

Je kunt je inschrijven voor één van de theoriecursussen en/of examentrainingen bij je instructeur of klik HIER en stuur ons direct even een mail.

          

Ervaringen

Hele fijne rijlessen gehad! Goede communicatie, ik heb nu echt het vertrouwen dat ik veilig de weg op kan! Ik kan Succes Mimpen aan iedereen aanraden!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Mirthe uit Waddinxveen

Ik heb de afgelopen twee jaar met At van Tor mogen rijden. De les was altijd gezellig. At is altijd in voor een goed gesprek. Een top instructeur.

Ik ben benieuwd hoe het succes-mimpen afrijpakket er uit gaat zien!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Kevin uit Gouda

altijd hele grappige en gezellige rijlessen gehad!!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Anniek uit WADDINXVEEN

Ik heb een zeer fijne tijd gehad bij Succes Mimpen, zelf bij Frank gelest en ik had het altijd erg naar mijn zin bij hem. Zeer ervaren, zeer behulpzaam en heeft het beste met je voor. Voelde me erg op mijn gemak met hem naast me. Plannen was ook altijd flexibel, relaxed en het was allemaal in het algemeen een prettige ervaring. Ga het nog haast missen, haha. Nu genieten van mijn rijbewijs, hartstikke bedankt!

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Matthijs uit Gouda

Een erg fijne instructeur (Frank) bij deze rijschool. Vanaf de eerste les tot aan mijn laatste heb ik veel geleerd. De sfeer is altijd ontspannen en als je iets fout doet wordt er goed uitgelegd wat je verkeerd deed en wat je anders had kunnen doen. Je wordt goed voorbereid op je examen. Frank houdt rekening met je zwakke punten en zorgt ervoor dat je veel oefent. Daarnaast is er altijd wel tijd voor een grap of een leuk gesprek. Ik ben erg blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen en kan het zeker aanraden.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Cornelis uit Waddinxveen

Ik heb een leuke tijd gehad bij Succes Mimpen. Ik heb veel geleerd en dit rijlessenpakket met veel plezier gevolgd bij At. Tijdens mijn lessen kon ik aan op goede uitleg en fijne communicatie! Ook in 1x geslaagd voor mijn examen :)

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Palmyra uit Waddinxveen

Super chillen rijlessen, altijd gezellig in de auto en altijd de juiste aanwijzingen gekregen wanneer nodig. Ik wist goed waar ik aan toe was voor mijn praktijk examen en daarbij nog eens in één keer geslaagd!

Service: 9
Deskundigheid: 9
Prijs/kwaliteit: 9
Ik geef Succes Mimpen een 9!
- Marcel uit Gouderak

Ik ben hier na overswitchen van rijschool mijn rijbewijs hier gehaald ! Ad nam alle tijd met mij en heeft mij verkeerde dingen afgeleerd en goede aangeleerd. Ik ben hier gekomen na 3 x gezakt te zijn bij een andere rijschool hier in 1 x gehaald ze nemen alle tijd voor je ook de communicatie is uitstekend kreeg elke keer netjes een mailtje en zelfs met mijn slagen een sms’je en een leuke mail bedankt succes mimpen voor het behalen van mijn rijbewijs en ik ga veel veilige kilometers maken ! En in speciaal bedank ik ad voor zijn engelen geduld !

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Denise uit Waddinxveen

Super leuke en leerzame rijlessen gehad! Had me geen betere rijschool en instructeur kunnen wensen.

Service: 10
Deskundigheid: 10
Prijs/kwaliteit: 10
Ik geef Succes Mimpen een 10!
- Claudia uit Waddinxveen
Bekijk alle beoordelingen op facebook en klantenvertellen.nl en/of voeg er zelf eentje toe

facebook Lees alle beoordelingen Voeg zelf een beoordeling toe

Onze huidige aanbieding

Ons Startpakket voor de auto praktijkopleiding

Neem contact met ons op

email address:
Homepage:
URL:
Comment:

Laatste nieuws

We hebben een dagcursus Bromfiets theorie incl. boek, hierna ben je klaar voor het CBR examen!

Succes Mimpen heeft een nieuw adres, we zijn nu gevestigd op Coenecoop 3 C8

Rijschool Succes-Mimpen in de krant!

Reviews

Lees hier wat klanten over ons zeggen

Rijschool

Succes-Mimpen


Coenecoop 3 C8
2741 PG Waddinxveen

 
 

Volg ons op:

Auto-Bromfiets-
Motor-Aanhangwagen
Tel. 0182 - 613340
Telefonisch bereikbaar:
Ma-Vr      08:30 -18:00
Zaterdag 08:30 -14:00
info@succes-mimpen.nl
 
Vrachtauto
Tel. 06-51566286
 

© 2019 Succes Mimpen | Realisatie: Arco